promotie onderzoek         

Resultaten voor promotie onderzoek

Nederlands Centrum Jeugdgezondheid Samenwerking onderzoek.
Het NCJ fungeert als vraagbaak voor JGZ-professionals op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.: Heb je bijvoorbeeld een onderzoeksvraag die je graag beantwoord zou zien, maar geen mogelijkheid om dat zelf op te pakken of om daarvoor goede begeleiding te krijgen?
Promotie onderzoek - Samen op School.
Welke werkwijzen dragen bij aan een verbeterde samenwerking tussen ouders, jeugdigen, onderwijs en jeugdhulp? Promotie onderzoek 1 wordt uitgevoerd door Sharon Stellaard en promotie onderzoek 2 wordt uitgevoerd door Jantien Gerdes. Op 22 mei 2019 verscheen deze FOLDER 'bouwen' aan vertrouwen van Sharon Stellaard.
Een betere leraar worden door te weten wie je zelf bent. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Ik hoop dan ook een verbeterslag in het onderwijs te bieden met mijn onderzoek. Levensbeschouwing is niet vaag, zweverig of verdacht. Juist als we op een meer persoonlijke, levensbeschouwelijke manier communiceren, verstaan we elkaar uiteindelijk beter. De motivatie van de promotiecommissie.
Promotie op onderzoek naar delier bij dementie Parnassia.
Promotie op onderzoek naar delier bij dementie. Nieuws van Parnassia. 07 maart 2022. Letty Oudewortel, specialist ouderengeneeskunde, verdedigt vrijdag 11 maart om 13:00: haar promotieonderzoek naar delier bij dementie. Onderzoek gebeurde op opnameafdeling psychogeriatrie van Parnassia in Castricum en ViVa!
Promoveren aan de TU/e.
Wil je liever niet nog 4 jaar diepgaand onderzoek doen, overweeg dan een PDEng-programma. Een PDEng is een tweejarig voltijds programma voor technologische ontwerpers waarmee je je technologische kennis uitbreidt, praktische ervaring op doet met de nieuwste methoden en werkt aan je professionele vaardigheden. Een PDEng programma is vergelijkbaar met een PhD traject. Het belangrijkste verschil met PhD is de focus: een PhD is gericht op het je vestigen als onafhankelijk onderzoeker en een PDEng bereidt je voor op een positie op hoog niveau in de industrie. Naast PhD trajecten bieden we ook PDEng programma's' aan bij de TU/e. Een PDEng is een tweejarig voltijds programma voor technologische ontwerpers waarmee je je technologische kennis uitbreidt, praktische ervaring op doet met de nieuwste methoden en werkt aan je professionele vaardigheden. Een PDEng programma is vergelijkbaar met een PhD traject. Het belangrijkste verschil met PhD is de focus: een PhD is gericht op het je vestigen als onafhankelijk onderzoeker en een PDEng bereidt je voor op een positie op hoog niveau in de industrie. Meer informatie over PDEng. Fact Figures promovendi. Bij de TU/e werken zon 1600 mensen aan hun promotie.
Promotie onderzoek Maikel Verduin Comprehensive Cancer Center.
Promotie onderzoek Maikel Verduin. Mijn promotieonderzoek richt zich op het verbeteren van de diagnostiek en behandeling van patiënten met een kwaadaardige hersentumor, het glioblastoom. Op dit moment zijn de vooruitzichten voor deze patiënten slecht ondanks intensieve therapieën die gegeven worden.
Promotie-onderzoek naar taakprioritering bij politieagenten tijdens het rijden Verkeerskunde.
In dit proefschrift doet Jansen onderzoek naar het mechanisme van taakprioritering bij politieagenten, wanneer zij twee taken moeten volbrengen tijdens het rijden, zoals radiomeldingen beluisteren. Centraal in zijn bevindingen staat eigenlijk dat er een paradox is bij politieagenten: enerzijds is het voor hen noodzakelijk om de radioberichten te blijven ontvangen, anderzijds geeft dit - in combinatie met de rijtaak - een zware mentale belasting.
Promotieonderzoek - HKV.
In haar onderzoek heeft Lieke als doel om de dynamiek van de rivierduinen beter te begrijpen met daarbij de focus op de overgang van hoogwater naar extreem laagwater en deze kennis om te zetten in een voorspelmodel voor de grootte van de duinen.
Veldwerk voor promotie leidt tot kunstproject over stereotypering in onderzoek Tilburg University. Tilburg University. Understanding Society. Follow us on YouTube. Visit our facebook page. Follow us on Twitter. Visit our flickr page.
Tilburg University Magazine. Veldwerk voor promotie leidt tot kunstproject over stereotypering in onderzoek. TilburgU Co 3 min. Tijdens veldonderzoek voor haar proefschrift in Palermo Italië ontdekte Maria Shaidrova dat de manier waarop wij in het westen onderzoek doen naar migrantengemeenschappen, of anderszins migranten tegemoet treden, nogal neerbuigend en soms zelfs koloniaal is.
Promovendi onvoldoende voorbereid op het leven buiten de wetenschap ScienceGuide.
Mismatch in promotie en arbeidsmarkt. Op basis van dit onderzoek zeggen de wetenschappers van de Universiteit Leiden dat er in het promotiestelsel in Nederland een mismatch is tussen wat promovendi leren en wat zij nodig hebben voor een baan na het afronden van de promotie.
Promotieonderzoek - Atlant.
Het functioneren, de kwaliteit van leven en de zorg in de laatste levensfase van clienten met de ziekte van Huntington. Het doel van dit onderzoek is het verkrijgen van meer inzicht in het functioneren, de kwaliteit van leven en de zorg in de laatste levensfase van cliënten met de ziekte van Huntington.

Contacteer ons