kaart google maps         

Resultaten voor kaart google maps

Zo gebruik je Google Maps offline voor navigatie in vijf stappen. Android Planet.
Let op: het gebied dat je maximaal kunt downloaden beslaat iets meer dan de oppervlakte van Nederland.; Download het gebied. Druk op 'Downloaden, waarna Google Maps het gebied voor je downloadt. Onderin zie je hoeveel van je interne opslagruimte door de kaart gebruikt zal worden. Vervolgens kun je offline Maps gebruiken in het hele gebied dat je hebt gedownload.
Uitleg: Google Maps kaarten offline bewaren - appletips.
Zo kan je altijd tijdens je vakantie de kaart raadplegen wanneer je de weg kwijt bent. Via de Google Maps app kun je eenvoudig een bepaald gebied lokaal bewaren op je iPhone of iPad zodat je deze altijd achteraf nog kunt raadplegen wanneer je geen gratis internetverbinding hebt.
My Maps - Over - Google Maps.
Vind al uw kaarten terug in het menu 'Mijn' plaatsen'' op Google Maps. Uw wereld, uw kaarten. Breng uw favoriete plaatsen in kaart of verken een nieuwe stad. Nieuwe bestemmingen ontdekken. Als u een kaart op internet vindt, kunt u deze opslaan en onderweg gebruiken.
Maak je eigen kaarten met Google My Maps Apps Software Computer Totaal.
Tip 09 In het deelvenster kun je een keuze maken hoe je je kaart wilt delen met anderen. tips how to reizen google maps google street view my maps. 9 Reactie s op: Maak je eigen kaarten in Google Maps. Om te reageren moet je ingelogd zijn.
Google Maps: offline kaarten bewaren op iPhone en iPad.
Na het downloaden is de kaart 365 dagen offline beschikbaar in de app en te gebruiken door naar de plek te navigeren. Wil je al je offline gebieden bekijken, dan open je Google Maps, tik op de menuknop linksboven en tik op Offline kaarten.
Google Maps offline kaarten opslaan: zo werkt het. iPhoned.
Een maand nadat de Android-versie van Google Maps kaarten offline kon opslaan, is dat nu ook op iOS mogelijk. Tenminste, Google is bezig aan de uitrol onder gebruikers, dus als je de functie nu nog niet ziet, heb dan nog even geduld.
Google Maps offline kaarten gebruiken: hoe werkt het?
Het gebruiken van Google Maps offline kaarten is al geruime tijd mogelijk op Android en iOS. Door onderstaande stappen te volgen, weet je precies hoe je deze feature gebruikt op je smartphone. De eerste stap is om het gebied in beeld te brengen dat je offline wil gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld op reis naar een nog onbekende stad gaat, kan het van pas komen om ook de bijgelegen dorpjes in kaart te brengen.

Contacteer ons