hotel rotterdam schiekade 658 noord 3032 ak rotterdam         

Resultaten voor hotel rotterdam schiekade 658 noord 3032 ak rotterdam

Hotel Rotterdam City in Rotterdam - de beste aanbiedingen!
Markeren als ongepast Gemarkeerd als ongepast. 1-10 van 1076 resultaten. Oeps, er is iets misgegaan. Je kunt het opnieuw proberen. Als dat niet werkt, herlaad de pagina. Hotel Rotterdam City. 3032 AK Rotterdam. Afstand tot: Vliegveld. 15 km Centrum. 0.8 km Treinstation.
Hotel Rotterdam City, Rotterdam.
Het hotel beschikt over een moderne receptie met aansluitend de gezellige bar en diverse zitjes. In de ochtend serveren we een uitgebreid ontbijt in de ruime ontbijtzaal. Voor een hapje eten zijn er diverse restaurants in de nabije omgeving van het hotel. 3032 AK Rotterdam.
Hotel Rotterdam Luxe reizen tegen lage prijzen TravelBird.
Rotterdam, de stad van de weidse straten, kleine galerijen vol urban art, Jules Deelder, vernieuwende architectuur, hippe winkels en meer; met een verblijf in Hotel Rotterdam bevindt u zich in het hart van al dat speelt in deze levendige havenstad. Gelegen op de Schiekade is er in de stad eigenlijk geen betere locatie te vinden.
Hotel Rotterdam Luxe reizen tegen lage prijzen Secret Escapes.
ontbijt, parkeergarage welkomstdrankje. Rotterdam, de stad van de weidse straten, kleine galerijen vol urban art, Jules Deelder, vernieuwende architectuur, hippe winkels en meer; met een verblijf in Hotel Rotterdam bevindt u zich in het hart van al dat speelt in deze levendige havenstad. Gelegen op de Schiekade is er in de stad eigenlijk geen betere locatie te vinden.
Hotel Rotterdam boeken - Looking for Booking.
Schiekade 658, 3032 AK Rotterdam. Alle hotels in Rotterdam. Check in tijd. 14:00: Check uit tijd. 12:00: Totaal aantal kamers. Op loopafstand bevindt zich LIVV Club waar u kunt genieten van een drankje. 's' Avonds en 's' nachts bieden The VIP Room mogelijkheden om het nachtleven van Rotterdam te verkennen. In de buurt van Hotel Rotterdam liggen diverse gelegenheden zoals Uit je eigen stad en Café Walenburg om wat drinken te nuttigen.

Contacteer ons