kaartjes verkopen         

Resultaten voor kaartjes verkopen

Ruilservice Nationale Opera Ballet.
Online kopen stap voor stap. het online bestellen en betalen van kaarten. Online kopen stap voor stap. Klantgegevens, uw account. Over uw klantgegevens en het wijzigen van uw account. Klantgegevens, uw account. Wilt u uw kaarten verkopen of ruilen voor een andere datum?
Doorverkoop tweedehands concertkaartje wordt veiliger De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
40 procent van de daar verkochte kaartjes, voor festivals als Mysteryland, wordt verkocht via Paylogic. Concertzalen en andere klanten van Paylogic bepalen zelf of ze de optie voor hun kaarten beschikbaar stellen. Doorverkoopsite Ticketswap werd opgericht om fraude en woekerprijzen in het doorverkopen van toegangskaarten te voorkomen, maar kon tot nu toe niet garanderen dat oplichting bij de website nooit voorkomt. Met de samenwerking met Paylogic kan dat straks voor een deel van de kaarten wel. Hans Ober, mede-oprichter van Ticketswap, wil niet zeggen hoe vaak oplichting toch voorkomt. 'Maar' het is heel zeldzaam. Het gaat ons vooral om de garantie van veilig kaarten kopen die we nu kunnen geven. Veel mensen zijn terughoudend in het kopen van concertkaarten van particulieren. Dat kunnen we hiermee ondervangen.'' Ook de concertzalen zelf kunnen met de nieuwe garantie hun bezoekers adviseren kaarten te kopen en verkopen via Ticketswap.
Online ticketverkoop voor evenementen GO-tickets.
Bel: 31 0 26-311 90 29. Hoe eenvoudig jij start met online kaartverkoop. Tickets voor jouw evenement verkopen via GO-tickets gaat heel gemakkelijk. Je doorloopt gewoon de volgende gemakkelijke stappen en verkoopt binnen tien minuten jouw eerste tickets. Maak jouw evenement aan. Online tickets verkopen.
kaartjes verkopen
TicketTack doet er alles aan om het kopen van tickets zo veilig mogelijk te maken. Dit wordt o.a. op de volgende manieren gedaan.; De tickets worden door TicketTack zo snel mogelijk na het te koop zetten op verschillende punten gecontroleerd. Zodra de tickets zijn gecontroleerd zie je dit door een vinkje en de tekst gecontroleerd." Kaarten kunnen alleen op TicketTack geplaatst worden als de verkopers zijn ingelogd met Facebook. Hierdoor weet de koper wie de verkoper is.; Van alle tickets die op TicketTack worden geplaatst, worden de barcodes gecontroleerd.; Als koper zie je de Facebook naam van de verkoper op zijn verkoop pagina. Daarmee kan ook de koper zelf via Facebook een inschatting maken of dit een echte Facebook pagina is van de verkoper.; Verkopers worden door ons gecontroleerd op hun betrouwbaarheid o.a. op de sites mijn.politie.nl en internetoplichting.nl. Is er eerder een melding gedaan van internet oplichting over de verkoper dan wordt hem/haar de toegang tot de site geblokkeerd.; Bij geslaagde verkopen krijgt de verkoper na afloop van het evenement een beoordeling.
Nepfans van PSV verkopen massaal kaartjes voor mogelijke kampioenswedstrijden Sportnieuws.
Altijd en overal. Home Voetbal Binnenland Nepfans van PSV verkopen massaal kaartjes voor mogelijke kampioenswedstrijden. Nepfans van PSV verkopen massaal kaartjes voor mogelijke kampioenswedstrijden. 7 maart 2018. ANP Pro Shots. De kampioenskoorts heeft toegeslagen in Eindhoven. Via internet worden kaartjes voor thuiswedstrijden van PSV voor heel veel geld aangeboden.
2022 Kaartjes voor events verkopen via WordPress Paytium iDEAL plugin voor WordPress en Mollie donaties en betalingen. 2022 Kaartjes voor events verkopen via WordPress Paytium iDEAL plugin voor WordPress en Mollie donaties en betalingen.
Kaartjes voor events verkopen via WordPress. Kaartjes voor events verkopen via WordPress. Organiseer je een event en wil je via je WordPress website tickets en kaartjes verkopen? Heb je daar dan een hele webshop voor nodig? Heb je daarvoor een speciale Engelstalige ticket plugin voor nodig?
Kaartverkoop - De Parade - Het enige rondreizende theaterfestival ter wereld.
Ik heb kaartjes voor een voorstelling, maar ben te laat. Kan ik mijn kaartje omwisselen voor een ander tijdstip? Nee, als je te laat bent bij een voorstelling en deze is al begonnen, kan je je kaartje niet meer omwisselen voor een ander tijdstip.
Kaartverkoop - theater film in Velsen.
45 minuten voor aanvang van de theatervoorstelling zijn de kaarten aan de theaterbalie af te halen op vertoon van de school pas. Pas op voor fraudeurs! Er bestaan tegenwoordig veel websites die op grote schaal theaterkaarten opkopen, om deze vervolgens met veel winst door te verkopen.
Maatregelen tegen zwarthandel KNVB.
Dit kan leiden tot het verval van de geldigheid van de kaartjes en/of een landelijk stadionverbod van 18 maanden inclusief een geldboete van maximaal € 450,-. Een kaartje aanbieden via websites als Marktplaats.nl is een voorbeeld van verkoop buiten de privésfeer.
CircusZandvoort Bioscoop Kaartverkoop Bioscoop Cinema Circus Zandvoort.
U kunt dan kaartjes kopen voor elke beschikbare voorstelling. Pinnen aan de kassa is mogelijk, maar wij accepteren GEEN creditcardbetalingen. 3D bril in Bruikleen. Vlak voor aanvang van de voorstelling ontvangt u een 3D-bril in bruikleen. Vanaf dat moment is de bril uw verantwoordelijkheid. ook tijdens een eventuele pauze. Na afloop van de film dient u de 3D-bril PERSOONLIJK weer in te leveren bij de uitgang van de zaal. Uw gegevens worden opgenomen in onze beveiligde bezoekersdatabase. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zonder uw nadrukkelijke toestemming worden geen gegevens ter beschikking gesteld aan derden. Wij nemen geen kaarten terug. Bij uitverkochte voorstellingen willen wij wel proberen om ze door te verkopen, maar kunnen niet garanderen dat dit lukt.
Ticketservice voor online kaartverkoop - Ticketkantoor.
Zo ben je zeker van je geld. Online kun je alles real-time volgen, dan weet je waar je aan toe bent! E-tickets via de mail. De bezoekers kunnen de e-tickets direct downloaden én ontvangen ze deze per e-mail. Je hebt dus geen fysieke kaartjes en verkooppunten meer nodig. Dat scheelt een hoop werk! Scan de barcodes van de tickets van je bezoekers met onze gratis app of een handscanner. Elk ticket is maar 1 keer geldig. Zo heb je dus heel makkelijk een 100 veilige toegangscontrole! We werken met een vast tarief waar alles in zit: €0,80, per ticket. Dit is inclusief BTW iDEAL en op basis van 'no-cure' no-pay', dus je loopt geen risico. Ons systeem is veilig en betrouwbaar. We hebben secure verbindingen, werken met een gerenommeerde betaalprovider en de gegevens staan in Nederland opgeslagen. Lees hier hoe het werkt. Zelf e-tickets uitgeven was nog nooit zó eenvoudig en zó goedkoop. Duizenden organisatoren van een evenement waren je voor! En dit zeiden ze. Dorien Zieleman, Oranjevereniging Nieuwleusen. Al voor het 5e jaar op rij verkopen wij de tickets voor onze feestweek via Ticketkantoor.

Contacteer ons